Міністерство оборони Росії пообіцяло посилити інтенсивність авіаударів російської авіації по об'єктах у Сирії.

У генштабі збройних сил РФ заявили, що за три доби російська авіація здійснила більше 60 бойових вильотів і зуміла завдати серйозних збитків матеріально-технічній базі радикальному угрупованню "Ісламська держава", повідомляє ВВС.

У міноборони РФ також додали, що у майбутньому мають намір завдавати ударів частіше. Об'єктами атак мають стати пункти управління, склади з боєприпасами, заводи із виробництва зброї і табори підготовки бойовиків.

При цьому російські військові заперечили звинувачення у тому, що удари завдаються не по об'єктах ісламістів, а по позиціях поміркованої опозиції президенту Сирії Башару Асаду.

Читайте також: В Сирії ми захищаємо народ Росії від тероризму – Медведєв

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Російська авіація почала завдавати удари по об'єктах у Сирії 30 вересня. Операцію санкціонувала Рада Федерації РФ у відповідь на запит військової допомоги від Башара Асада.

Після початку бомбардувань правозахисні організації заявили, що удари завдаються по районах, у яких взагалі немає бойовиків, а жертвами атак стають цивільні.