У британському місті Ковентрі, розташованому на сході англійського графства Уест-Мідлендс, двоповерховий пасажирський автобус врізався в будівлю супермаркету. Як повідомляє Сoventry Telegraph, дві людини загинули, ще шестеро постраждали.

Інцидент стався в центрі міста в суботу, 3 жовтняю

"Пасажирський автобус протаранив кілька автомобілів, зачепив ліхтарний стовп, після чого врізався в будівлю магазину", - заявили в поліції графства.

В результаті ДТП постраждали вісім осіб, двоє з яких згодом померли. За даними правоохоронних органів, жертвами аварії стали восьмирічний хлопчик, який знаходився на другому поверсі автобуса, а також пішохід - 70-річна жінка. Одна з постраждалих - дев'ятирічна дівчинка - госпіталізована в критичному стані, ще п'ятеро отримали поранення легкого ступеня.

Читайте також: Кількість жертв зсуву в Гватемалі зросла до 86 осіб

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На місці події працюють фахівці екстрених служб. Співробітники правоохоронних органів перекрили найближчі дороги.

"Слідчі встановлюють всі деталі події. На даний момент ніхто не арештований", - уточнили в поліції.

Як повідомлялося раніше, 2 жовтня в одному з центральних районів Анкари автобус врізався в натовп на зупинці громадського транспорту. В результаті ДТП загинули 12 людей, ще стільки ж отримали поранення.