У Португалії проходять перші після кризи парламентські вибори. Країна останні чотири роки перебувала у режимі жорсткої економіки.

Наразі економічні показники країни з Піренеї покращились та йдуть вгору. Однак португальці ще не отримують достатні для себе інвестиції. Політики все ще хвилюються щодо стабільності системи охорони здоров'я та соціального захисту.

Про це повідомляють у ВВС.

Як показують соціологічні опитування, жодна з партій може не отримати більшості у парламенті, відтак президент країни Анібал Каваку Сілва гратиме важливу роль у переговорах щодо формування коаліції.

Читайте також: Гілларі Клінтон йде в президенти, щоб захистити права ЛГБТ

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Криза у Португалії почалася у 2010 році. Тоді стало відомо, що країна не може виконувати свої обов'язки по кредитам перед зовнішніми фінансистами.