Росія веде "класичну асиметричну війну" в Сирії.

Про це заявив міністр закордонних справ Великобританії Філіп Хеммонд в інтерв'ю виданню Reuters.

"Це виглядає як класичні російські асиметричні військові дії - ви маєте сильні пропагандистські меседжі про те, що ви робите одне, а насправді ви робите щось зовсім інше, і коли це заперечується, ви просто категорично це заперечуєте", - зазначив він .

За словами Хеммонда, Великобританія провела переговори з Росією, але це не дало результатів, Москва продовжує атакувати бойовиків "Ісламського держави" в Сирії.

"Ви спробуйте поговорити з росіянами. Вони просто повторюють їх позицію - що, до речі, також і іранська позиція - і це просто неймовірно", - зауважив міністр.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Читайте також: У Сирії сприятливий період для авіаударів - прогноз погоди російського ТБ (відео)

Хеммонд підкреслив, що Британія вимагає "абсолютної ясності", і Асад не стане частиною майбутнього Сирії.

Також міністр відкинув пропозиції Росії та Ірану про проведення виборів в Сирії, оскільки вона на "мільйон миль" далека від того, щоб провести чесні демократичні вибори.

Нагадаємо, уряд Франції, Німеччини, Катару, Саудівської Аравії, Туреччини і США закликають Росію зупинити повітряну бомбардування сирійської опозиції.