Вранці у вівторок, 6 жовтня, в єменському місті Адені обстріляли готель-резиденцію "Аль-Каср" віце-президента і прем'єр-міністра Ємену Халеда Бахах.

По будівлі завдали три постріли з гранатомета, передає видання Al Arabiya.

Одна ракета потрапила по входу будівлі, куди прибула "швидка допомога" і сили цивільної оборони. На даний момент даних про потерпілих або можливі жертви не надходило.

Читайте також: Винищувачі в Ємені помилково обстріляли весілля: понад 130 загиблих

Повідомляється, що Бахах і кілька інших членів його кабінету переїхали в Аден 16 вересня, після того як місто звільнили від повстанців Хуті, які чотири місяці вели запеклі бої за територію.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Нагадаємо, в Ємені ведеться збройна боротьба з повстанцями-хуситами. Державної влади в цьому допомагає об'єднання арабських країн на чолі з Саудівською Аравією. Країни коаліції безперервно обстрілюють територію Ємену. Наприкінці серпня 2015 піхота Саудівської Аравії вперше після початку збройної боротьби з хуситами увійшла в Ємен.