Кандидат у президенти Аргентини від провладної партії "Фронт за перемогу" Даніель Сціолі отримав диплом про вищу освіту за 20 днів до виборів.

Про це пише Корреспондент.

"Він вирішив закінчити навчання, яке був змушений кинути майже 40 років тому. Керівництво Аргентинського університету бізнесу пішло на зустріч кандидату у президенти і дозволило здати лише дев'ять предметів, зарахувавши вже складені іспити", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: ЦВК зможе ігнорувати гендерні квоти на виборах

5 жовтня він захистив дипломну роботу для університетського ступеня з маркетингу. Екзаменаційна комісія поставила йому "сім" за десятибальною системою.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

"Місія виконана", - написав Сціолі у своєму Twitter.

Він був єдиним учасником президентської гонки, що не закінчив університет.

Нагадаємо, вибори глави держави намічені в Аргентині на 25 жовтня. За конституцією для перемоги в першому турі кандидатові в президенти необхідно набрати більше 45% голосів або 40% за умови, що відрив від його найближчого суперника перевищує не менше 10%.