Прем'єр-міністр Туреччини Ахмет Давутоглу заявив, що з 52 авіаційних ударів Росії лише дві бомби влучили у позиції "Ісламської держави". Решта руйнує сили сирійських повстанців, повідомляють у Reuters.

"Інформація, яку ми отримали, відрізняється від тієї, яку надає російське Міністерство закордонних справ. Ми підтримуємо кожного, хто бореться проти "Ісламської держави", проте удари по сирійської опозиції лише посилюють позиції ІГ", - розповів 7 жовтня Давутоглу у Стамбулі.

Вже більше тижня російська армія здійснює свою військову операцію у Сирії. Офіційні представники РФ запевняють, що атакують лише терористів з ІДІЛ, але світові військові відомства неодноразово заявляли, що удари Росії у більшості випадків руйнують позиції повстанців та знищують мирне населення.

Читайте також: Авіація РФ використовує в Сирії касетні боєприпаси (фото, відео)

Вчора турецький президент Тайіп Ердоган заявив про наміри розірвати дипломатичні відносини між його країною і Росією. Його обурює позиція Путіна щодо війни у Сирії.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК
Показати ще