Прозора конструкція скляного мосту в китайській провінції Хенань, який побудували в горах Юньтайшань, дала тріщину.

Про це повідомляє місцевий телеканал CCTV.

Туристи підняли паніку, і їх негайно евакуювали з місця пригоди.

"Перший в Китаї U-подібний скляний міст в горах Юньтайшань на висоті кількох сотень метрів в понеділок тріснув від падіння металевого термоса з водою, який впустив один з туристів", - передає телеканал.

Офіційні представники в своїй заяві підтвердили, що "під впливом зовнішніх сил" на конструкції з'явилися кілька тріщин. Але за їх словами, "ніякої загрози" для туристів, яких раніше евакуювали, вони не несли.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Читайте також: У Німеччині відкрилася розвага для відчайдушних туристів (відео)

Підкреслюється, що тріснув тільки один з трьох шарів скла. Наразі міст закритий, і знову почне свою роботу після того, як буде відремонтований.

Скляний міст знаходиться на висоті 1080 метрів, його довжина 68 метрів. Інженери запевняють, що подібна конструкція може витримати до 800 кг на один квадратний метр.