Офіційні представники Росії зробили відповідь на звинувачення від США у тому, що вони не влучають по терористам з "Ісламської держави". Сьогодні генерал з Міністерства оборони країни Ігор Конашенков заявив, що американська армія нібито стріляє не в цілі.

Конашенков запевнив, що так як США довгий час ведуть військову операцію у Сирії, вони наносять удари не по ІДІЛ.

"У нас є підстави вважати, що вони далеко не завжди, а точніше, дуже часто, б'ють не по терористичних цілях", - запевнив представник Міноборони.

Він вважає, що світ лише звинувачує Росію, але закриває очі на дії США. За словами Конашенкова, РФ влучає точно в цілі.

"Це не так. Ми б'ємо тільки по терористах. Це, на жаль, голослівні твердження. Ми завжди конкретно говоримо куди, коли і чим б'ємо. А американські політики, як в даному випадку, свої слова нічим не підтверджують", - розповів Конашенков.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Читайте також: Ірак попросить Росію про бомбардування своєї території

Нещодавно голова Пентагону Ештон Картер повідомив, що його країна більше не співпрацює з Росією у Сирії, адже їхні ракети влучають по повстанцям та мирному населенню.

Окрім США, Росію звинувачують у хаотичному бомбардуванні офіційні особи Великої Британії, Франції, Туреччини та інших держав.