У сирійському місті Алеппо учасники масових протестів, які відбулися на початку жовтня, зірвали і розтоптали прапор РФ.

Дане фото було знайдено й опубліковано російським блогером Рустемом Адагамову в Twitter.

"Демонстрація в Алеппо наочно показує ще один безсумнівний успіх російської зовнішньої політики", - зазначив Рустем.

Як видно, учасники демонстрації вийшли проти диктаторського режиму досі ще чинного президента Башара Асада, і так званої "допомоги" президента Росії у вигляді військового втручання.

Читайте також: Асад має найвищу державну нагороду України

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Як відомо, президент РФ наприкінці вересня 2015 року розпочав масштабну військову операцію в Сирії, щоб підтримати чинного президента Асада. За словами Путіна, метою цієї операції є розгром терористів так званого "ІГІЛ". Але, в свою чергу, антиісламістська коаліція, в яку входять Саудівська Аравія, США та інші країни роблять заяви, що російські війська б'ють переважно по опозиції Асада.

Також повідомлялося, що 7 жовтня російські війська, які до цього здійснювали тільки авіаудари по Сирії, вперше почали обстріли ракетами з кораблів.