Міністр оборони Великої Британії Майкл Феллон заявив, що Росія має скористатися своїм впливом у Сирії та зупинити чисельні удари армії Асада по мирним мешканцям. Про це він повідомив сьогодні на зустрічі міністрів оборони країн НАТО у Брюсселі, пише DW.

На думку британця, втручання Москви у сирійський конфлікт лише погіршило ситуацію на Близькому Сході. Феллон також запевнив, що його країна відправить до східного кордону НАТО своїх солдат, щоб уникнути можливого загострення ситуації через російську агресію.

"Ці дії робляться в рамках нашої політики більш постійної присутності на східному фланзі НАТО для відповіді на будь-які подальші провокації і агресію з боку Росії", - запевнив британський міністр.

Феллон також додав, що посилення кордонів направлене на захист партнерів НАТО у Польщі та країнах Балтії.

Читайте також: 80% росіян вважають втручання Москви у Сирії другим Афганістаном

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Раніше Міноборони Сполученого Королівства повідомляло, що більшість ракет, які запускає Росія у Сирії, влучають переважно у повстанців та мирних мешканців.