Ввечері, 7 жовтня, на вулиці міста Ерфурт у Німеччині вийшли близько восьми тисяч німців. Вони вимагали відставки канцлера Ангели Меркель та змін у політиці щодо біженців.

Про це пише Корреспондент.

"Це - найбільший із заходів, організованих правоконсервативним рухом AfD - "Альтернатива для Німеччини". Минулого тижня, на таку акцію зібралися до п'яти тисяч німців", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: ЄС не дозволить Росії переписувати власні принципи – Меркель

Свою незгоду із політикою Ангели Меркель висловлювали лідери руху, вони також вимагали її відставки.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Активісти висловили підтримку діям угорського прем'єра Віктора Орбана, який виступає за обмеження напливу біженців в Європейський союз.

Згідно інформації, традиційно в місті провели і демонстрацію прибічників міграції. Проте їх зібралось в десять разів менше.

Атмосфера між опонентами була напруженою, час від часу розривалися петарди і летіло каміння. Поліція намагалась не допустити провокацій та зіткнення.

Раніше повідомлялось, що на початку цієї осені рейтинг Ангели Меркель впав до мінімуму за останні чотири роки.