У російському Донецьку на судовому засіданні у справі громадянки України, депутата Верховної Ради Надії Савченко допитали одного свідка, повідомив на своїй сторінці в мережі мікроблогів Twitter її адвокат Микола Полозов.

"У зв'язку з протиріччями оголошуються раніше дані показання свідка Лелюх Е.Е. Сьогодні прокурори підскакують із запереченнями, не дослухавши навіть питання. На випередження", – написав він.

Засідання завершене, наступне призначили на 12 жовтня.

Донецький міський суд Ростовської області Росії, який розглядає справу Савченко, під час попередніх слухань продовжив для неї запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на шість місяців, до січня 2016 року.

Російські прокурори оголосили обвинувальний висновок українці, за яким їй загрожує до 25 років ув'язнення.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Читайте також: Суд у справі Савченко почав допит свідків з "ЛНР"

Українську громадянку, народного депутата Надію Савченко вже понад рік утримують у СІЗО в Росії. Її в Росії, зокрема, обвинувачують у вбивстві двох співробітників російського телебачення, які торік улітку без дозволу української влади перебували під Луганськом.

Савченко та її захист звинувачення відкидають і стверджують, що на момент загибелі російських журналістів її вже захопили сепаратисти, які потім примусово переправили її до Росії.