25 жовтня білоруська авіакомпанія "Бєлавіа" відкриває прямі рейси з Міжнародного аеропорту Одеси в Мінськ.

Про це повідомляє прес-служба Одеського міжнародного аеропорту.

Згідно з повідомленням, рейси виконуватимуться щодня з вильотом з Мінська – о 13.00, з Одеси – о 14.20 за місцевим часом. Час у дорозі – півтори години. Польоти будуть виконуватися на літаку Boeing 737-500.

У прес-службі додали, що в Національному аеропорту "Мінськ" пасажирам одеського рейсу доступні стикування до Алмати, Астани, Ашхабаду, Баку, Батумі, Краснодара, Калінінграда, Москви, Санкт-Петербурга, Тбілісі, Тегерана.

Читайте також: Україна оштрафувала російських авіаперевізників на 646 млн грн

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Варто зазначити, що авіакомпанія "Бєлавіа" стане восьмим перевізником, що відкрила рейси в Міжнародний аеропорт Одеса з початку 2014 року. Раніше повідомлялося, що першого жовтня Міжнародний аеропорт "Одеса" припинив обслуговувати рейси російської авіакомпанії "Трансаеро" у зв'язку з накопиченою кредиторською заборгованістю .