Голова Пентагону Ештон Картер попередив РФ про наслідки її дій на Близькому Сході. За словами очільника військового відомства, армія Путіна незабаром понесе серйозні втрати.

Російські ЗМІ цитують Картера, Росії слід очікувати потужних ударів від терористів "Ісламської держави" навіть на власній території.

"Я очікую, що в найближчі дні росіяни почнуть нести втрати в Сирії. Замість того щоб взяти участь в процесі політичного переходу в Сирії, що необхідно в цій давно страждаючій країні, Росія вирішила подвоїти свою підтримку Асаду", - заявив Картер під час зустрічі НАТО у Брюсселі.

Очільник військової служби США вже вкотре наголосив на тому, що Росія переважно б'є по позиціям повстанців та мирним мешканцям.

"Через ці дії громадянська війна тільки ще більше запалає. Ми не погодимося співпрацювати з Росією поки вона продовжує наполягати на цій помилкової стратегії", - додав він.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Читайте також: Лише Кремль може змінити курс Росії на міжнародну ізоляцію – Картер

Нагадаємо, Росія продовжує наступ на повстанців Сирії спільно з армією Асада. Наразі у країні вже підтвердили про атаку в долині Аль-Габ в провінції Хама.

Уряд Сполучених Штатів наголосив на підтримці помірних сирійських повстанців, які мають мету повалити режим диктатора Башара Асада.