Екологічне управління США вимагає від німецького автоконцерну Volkswagen розробити план по виправленню автомобілів, які потрапили під екологічні махінації. В іншому випадку, їхній продаж заборонять у країні.

Каліфорнійська рада з повітряних ресурсів на чолі з президентом Мері Ніколс встановила дедлайн для Volkswagen. До 20 листопаду німці мають надати план допрацювання автомобілів. Про це повідомляє Reuters.

При не виконанні таких вимог управління розглядатиме можливість зняття машин з продажу. Також Ніколс заявила про намір зробити додаткову перевірку автівок.

Голова американського офісу Volkswagen Міхаель Горн заявляв, що таку проблему неможливо вирішити швидко. За його оцінками, це може зайняти до двох років.

Нещодавно у США розгорівся скандал з автомобілями Volkswagen. На двигунах машин стояли прилади, які показували занижений рівень забруднення повітря лише при перевірці.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Читайте також: Пілот знепритомнів під час польоту над Італією

Таким чином німецький автоконцерн наніс велику шкоду навколишньому середовищу та має судові позови на десятки мільярдів доларів.