У швейцарському місті Базель українська громада провела Марш Надії на підтримку демократичних рухів та змін в Україні. За даними організаторів та Посольства України в Швейцарії, до центральної частини Базеля вийшли близько сорока активістів з українською символікою.

"9 жовтня у Базелі відбувся Марш Надії за майбутнє України, в підтримку демократичних рухів і змін в Україні", – йдеться на сторінці посольства України у Швейцарії у Facebook.

Читайте також: На концерті пам'яті Нємцова у Швейцарії заспівають Вакарчук і Макаревич (відео)

Як повідомляють організатори, українці Швейцарії вийшли на вулиці Базеля із закликами на національних прапорах звільнити політичних в'язнів, утримуваних Росією – Надію Савченко, Олега Сенцова та Олександра Кольченка.

Акція українців Швейцарії була мирною, її також присвятили святкуванню річниці Базельського осередку Українського товариства в Швейцарії.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще