У столиці Молдови поновилися акції протесту проти чинної влади.

Сьогодні вночі демонстранти перекрили центральний бульвар Кишинева, пише молдовське видання Блокнот.

Як повідомляється, на цей раз члени та прихильники "Нашої партії" перекрили центр молдовської столиці автомобілями.

За словами голови формування Ренато Усатого, проведення акції ні з ким не погоджували і не попереджали про неї прімерію Кишинева.

"Але коли в країні незаконно вкрали мільярд доларів, коли в країні не функціонує практично жодне міністерство, коли більшість депутатів парламенту - негідники, це все нормально. А те, що ми вийшли сьогодні вночі сказати "ні" правлячому режиму, це, виявляється, незаконно", - каже активіст.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Читайте також: Молдавські фани заспівали росіянам хіт про Путіна (відео)

Усатий закликав громадян зібратися на мітинг протесту 15 жовтня, коли відбудеться перше засідання осінньо-зимової сесії молдовського парламенту.

Раніше про масштабну акції перед будівлею законодавчого органу Молдови оголосив і голова Партії соціалістів Ігор Додон. За його словами, в цей день протестуючі можуть завдати вирішального удару по владі.