У результаті серії одиночних нападів терористів на жителів Ізраїлю у вівторок, 13 жовтня, щонайменше, троє людей загинули і понад 30 отримали поранення.

Напади відбулися в рамках оголошеного палестинськими угрупованнями "Дня гніву", передає Deutsche Welle з посиланням на ізраїльські ЗМІ.

Зокрема, в Єрусалимі сталися два теракти. Сьогодні вранці озброєний пістолетом терорист відкрив стрілянину в пасажирському автобусі. Його спільник в цей час наносив людям удари ножем. В результаті нападу двоє пасажирів автобуса загинули. За даними поліції, одного злочинця вбили, другого - затримали.

В цей же час в іншому районі Єрусалиму терорист наїхав автомобілем на людей, які стояли на автобусній зупинці, після чого вийшов і напав на них з ножем. Одна людина загинула, троє отримали поранення, злочинець затриманий поліцією.

Читайте також: "Ісламська держава" набирає у свої лави дітей

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

У місті Ранаана на північ від Тель-Авіва палестинець напав з ножем на 32-річного ізраїльтянина. Потерпілого доставили в лікарню, а нападника побили місцеві жителі, після чого його довелося госпіталізувати.

У результаті ще одного нападу в Раанані поранення отримали чотири людини. Зловмисник втік, але потім його заарештувала поліція. Крім того, одна людина отримала поранення в результаті теракту в місті Кірьят-Ата на півночі Ізраїлю.