Рада безпеки Нідерландів заявляє про крадіжку частин збитого минулого року на Донбасі малайзійського авіалайнера. Вона стверджує, що деякі деталі Boeing 777 були відсутні на місці трагедії.

Про це зазначається у звіті Нідерландів про катастрофу літака рейсу МН-17, передає The Guardian.

Слідчі вказують, що на місці інциденту відсутні уламки корпусу повітряного судна. Хоча на фото, зроблених майже одразу після падіння лайнера, вони присутні. Голландська комісія, яка й помітила відсутність цих елементів, почала роботу на місці падіння літака в листопаді минулого року.

Читайте також: Журналістам показали зібраний по шматочках малайзійський "Боїнг" (фото, відео)

Нагадаємо, що 13 жовтня Рада з безпеки на транспорті Нідерландів оприлюднила звіт про катастрофу авіалайнера Boeing 777 рейсу МН17 на власному сайті. Він ґрунтується на результатах розслідування, що тривало майже рік. У звіті повідомляється, що літак був збитий ракетою російського виробництва із зенітного комплексу "Бук".

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Літак розбився влітку минулого року на Донбасі.