Москміськсуд визнав 73-річного пенсіонера з Українм винним у шпигунстві.

Житель Полтави Юрій Солошенко отримав шість років колонії суворого режиму.

Повідомляється, що подробиці справи засекречені, але на суді говорили про те, що спецслужби вилучили у Солошенко якесь обладнання, яке передали військовій частині, повідомляє Распи.

Читайте також: 73-українець готовий зізнатись у шпигунстві після тортур ФСБ

Як повідомляв "Знай", Солошенко є екс-директором полтавського заводу "Знамя", на якому робили електровакуумні запчастини для радіоелектронного зброї. Після розпаду СРСР завод співпрацював переважно з Росією. З 2010 року Юрій Солошенко на пенсії.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, чоловіка заарештовано 5 серпня 2014 року в Москві, куди він приїхав для тестування якогось устаткування на прохання свого колишнього московського колеги. Припускають, що москвич виманив колишнього директора "Прапора" до Росії спеціально, щоб передати ФСБ.

За підсумками засідання українець визнав свою провину і не збирається оскаржити вирок.