Голлівудські знаменитості влаштували акцію за посилення контролю над продажем зброї для населення. Із закликами підтримати збройні нововведення вони звернулись до виборців.

Про це повідомляє ВВС.

У акції прийняли участь Джуліана Мур, Дженіфер Лоуренс, Кім Кардашьян, Різ Візерспун та ще близько 80 представників шоу-бізнесу. Однією з вимог зірок є введення більш детальної перевірки психічного стану громадян при намірі придбати зброю для власного користування.

Джуліана Мур зазначила, що вона серйозно занепокоєна рівнем злочинності у країні із застосування вогнепальної зброї. Вона запевняє, що стала міркувати про нововведення після масового вбивства у школі Сенді Кук у 2012 році - тоді загинуло 26 людей.

Нещодавно у Неваді учень п'ятого класу застрелив свою 8-річну сусідку з батьківської рушниці після дитячої сварки, а у вищих навчальних закладах є справжня "мода" на вбивства для потрапляння на сторінки газет.

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Читайте також: Росіянам дозволили купувати "санкційні" продукти по інтернету

Зазначимо, що конституція Сполучених Штатів має пункт про вільний доступ громадян до вогнепальної зброї, але певні штати мають деякі умови для її придбання.