Прем'єр-міністр Малкольм Тернбулл повідомив, що Австралія не дозволить Росії знущатися над собою, у відповідь на звіт по катастрофі Boeing.

Про це пише УНІАН.

"Звіт про трагедію із Boeing над Донбасом оприлюднив нідерландський Радбез. Винних не назвали, проте відзначили, що у літак влетіла ракета із зенітно-ракетного комплексу "Бук", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Малайзія відреагувала на доповідь Нідерландів про катастрофу "Боїнга"

Австралійського прем'єра обурило, що Росія намагалась саботувати створення міжнародного трибуналу для встановлення винних.

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

За його словами, спільне розслідування Австралії, Бельгії, Малайзії, Нідерландів та України продовжиться.

"Ми не дозволимо Росії знущатися над нами. Австралія і всі інші країни, які поділяють нашу скорботу, зроблять все можливе для того, щоб знайти винних і покарати їх", - сказав він.

Нагадаємо, згідно опублікованому 13 жовтня звіту Радбезу Нідерландів, катастрофа "сталася через детонацію боєголовки типу 9N314M, яку випустили з зенітно-ракетного комплексу "Бук" на сході України". Через вибух передню частину літака зруйнувало, літак розламався прямо у повітрі.