У Китаї одна з компаній вирішила автоматично відраховувати частину зарплати співробітників їхнім батькам.

Про це повідомило видання "Guangzhou Daily".

Компанія, що надає послуги в салонах краси, з метою розвитку моральних цінностей серед співробітників відраховувала 10% зарплати у неодружених і 5% у одружених на користь їхніх батьків.

Представник організації Лу Мейе пояснила таке рішення тим, що багато їх працівники - молоді люди в основному з сільських регіонів, з низьким рівнем освіти. Керівництво вирішило таким чином привчити їх до традиційних китайських цінностей.

Читайте також: Китай атакував ураган бойовою ракетою

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Вона також зазначила, що при прийомі на роботу компанія попереджає про відрахування 10% заробітку на користь батьків. Незгодні потенційні працівники просто не приймаються на роботу.

Відзначається, що фірма проводила для своїх співробітників безкоштовні тренінги, де їм розповідали про основи сімейних цінностей.

Середня зарплата в цій компанії складає близько трьох тисяч юанів (близько 470 доларів).