Другий за розміром німецький перевізник скасовує повітряні рейси до Росії. З 18 січня Air Berlin відмінить польоти своїх літаків до Москви та Калінінграду.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна", посилаючись на прес-службу авіаперевізника.

У компанії зазначають, в цьому році вже кілька разів змінювалась програма польотів до Росії. Причиною цього стало скорочення попиту на перельоти.

"На жаль, попит так і не зміг відповідати очікуваному, тому було ухвалене рішення скасувати рейси до Росії, а саме рейси між Дюсельдорфом і Москвою, Берліном і Москвою, а також між Берліном і Калінінградом", - йдеться в повідомленні Air Berlin.

Останній рейс сполученням Москва-Берліном запланований на 18 січня наступного року. Решту будуть скасовувати поступово. Зокрема, рейси між Дюсельдорфом і Москвою, а також між Берліном і Калінінградом. На це може піти декілька місяців.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Читайте також: Україна дозволила транзит російських літаків

Air Berlin є другою за величиною авіакомпанією в Німеччині. Вона виконує рейси в 160 пунктів призначення в 40 країнах. Її авіапарк налічує 158 літаків. За 2011 рік компанія перевезла більш ніж 35 мільйонів пасажирів.

Нагадаємо, на початку червня найбільша авіакомпанія Німеччини Lufthansa вирішила припинити рейси своїх літаків у Самару, Нижній Новгород і в московський аеропорт Внуково.