У Токіо відбувся виставковий матч по регбі, у якому прийняв участь мер Лондона Борис Джонсон. Чиновник вирішив трохи розім'ятись у ході свого візиту до Японії.

Схоже, що гра надто захопила голову столиці Великої Британії. Здається, що він віддавав усі сили заради перемоги, а такому завзяттю можуть позаздрити навіть професійні спортсмени.

У підсумку Джонсон отримав м'яча та на повній швидкості збив 10-річного хлопчика. Зазначимо, що вага мера складає більше ста кілограм. Політик одразу ж допоміг маленькому японцю піднятися, а наприкінці матчу вручив йому кубок з регбі.

Після матчу хлопчик запевнив, що відчуває трохи біль, але це нічого страшного. Він сфотографувався із Джонсоном та запевнив, що зустріч є для нього дуже приємною.

Читайте також: Хіт мережі: Американці вперше намагаються говорити російською мовою (відео)

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Борис Джонсон, який народився у США, керує столицею Великої Британії із 2008 року. Свою кар'єру він розпочинав у американських газетах.