Сьогодні у середній школі штату Монтана відбувся урок зоології прямо у коридорах. Дикий ведмідь завітав до навчального закладу та гуляв по його території.

Про інцидент повідомив місцевий телеканал KRTV.

Схоже на те, що тварина просто сильно зголодніла та прийшла на запах їжі у школі. Ведмідь спочатку обдивився подвір'я закладу, а потім пішов по коридорам та нюхав шафи учнів.

Працівники закладу терміново викликали поліцію, яка успішно вивела представника дикої природи з будівлі. Ніхто з людей не постраждав, тварина також знаходиться у повному порядку.

Учні встигли зафіксувати прогулянку дикого ведмедя на камери своїх смартфонів. Після інциденту вони ділилися своїми враженнями у соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Читайте також: У Данії левиці провели розтин на очах у дітей

Нещодавно схожий інцидент відбувся у російському Хабаровську. Там ведмідь прийшов у супермаркет. Однак тамтешні правоохоронці виявились зовсім негуманними та просто застрелили звіра.