Словенія на час припиняє залізничний зв'язок з Хорватією.

Про це повідомили в "Словенських залізницях".

Пасажирські перевезення тимчасово призупинили у зв'язку з очікуваним потоком біженців з Хорватії. Таке рішення погоджено з владою держави. Його прийняли після того, як Угорщина закрила свій кордон з Хорватією в ніч на суботу, 17 жовтня, щоб уникнути неконтрольованого в'їзду біженців на свою територію.

Читайте також: Медведєв підписав указ про будівництво залізниці в обхід України

Міністр внутрішніх справ Хорватії Ранко Остойіч зазначив, що влада має намір перенаправити потік мігрантів в сторону Словенії.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Відзначимо, Угорщина оголосила про завершення будівництва паркану на кордоні з Хорватією. До того угорці встановили паркан на кордоні з Сербією - він представляє собою 175-кілометрову огорожу. Як повідомили в МВС, на територію Угорщини тільки за 15 жовтня прибуло майже п'ять тисяч біженців - в основному з Хорватії.