Ізраїльські військові джерела повідомили, що в окремих інцидентах убили трьох палестинців, які з ножами напали на євреїв.

У місті Хеврон на окупованому Західному березі Йордану поселенець застрелив молодого палестинця, а жінка-солдат застрелила палестинку, яка накинулася на неї з ножем, повідомляє ВВС.

У Східному Єрусалимі поліція повідомила, що ізраїльські солдати застрелили палестинця, який намагався зарізати солдата на військовому КПП.

Останнім часом насильство між двома сторонами стрімко зросло.

Читайте також: Гробницю Іосифа закидали коктейлями Молотова

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

В інцидентах у суботу, за повідомленням поліції, жінка-солдат зазнала незагрозливих ножових поранень, а солдат у Східному Єрусалимі і поселенець у Хевроні не були поранені.

Унаслідок хвилі ножових нападів в Ізраїлі загинули семеро ізраїльтян, а десятки зазнали поранень. Принаймні 40 палестинців, зокрема кілька нападників, також загинули в хвилі насильства.