Активісти чеської арт-групи oMen, яка представляє аналог українських Femen, влаштували акцію проти політики влади РФ. На знак протесту чоловіки роздяглися до пояса на концерті Ансамблю пісні і танцю російської армії ім. Александрова в Празі.

Про це передає "Радіо Свобода".

На торсах активістів були намальовані написи "Україна, Чечня, Грузія, Сирія". Вони також розгорнули прапори України, Євросоюзу та НАТО.

Представники oMen провели свою акцію під час спільного виступу чеської співачки Гелени Вондрачкової з російським військовим хором.

Демонстранти нагадали, що члени ансамблю ім. Александрова є не тільки музикантами, але і "регулярними військовими армії, яка несе відповідальність за десятки тисяч загиблих в Чечні, тисячі загиблих в Україні. Армії, яка в ці дні скидає касетні бомби на цивільних у Сирії".

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Читайте також: Представниць Femen побили на мусульманській конференції (відео)

Активісти також нагадали, що учасники російського військового ансамблю підтримали окупацію Криму.

Як повідомлялося раніше, концерт військового ансамблю ім. Александрова був засуджений чеськими громадськими діячами. Останні направили відповідну петицію до президента країни Мілоша Земана.