Всеросійський центр вивчення громадської думки заявив, що рейтинг президента РФ Володимира Путіна зріс до 89,9% - передає "Обозреватель".

Попередній рекорд зафіксували в червні цього року. Він складав 89,1%.

"Настільки високий рівень схвалення роботи президента Росії зафіксований в першу чергу у зв'язку з подіями в Сирії, авіаударами російської авіації по позиціях терористів", - йдеться в повідомленні путінських пропагандистів.

Рейтинг Путіна почав рости навесні 2014 року на тлі анексії Криму і Севастополя.

Користувачі соцмереж бурхливо відреагували на цю цифру, порівнявши Путіна з мертвими диктаторами.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Наприклад, користувач Twitter з ніком Йосип Сталін написав: "Путін з рейтингом 90% в колі лідерів розвинених країн виглядає безглуздо, як iPhone 6s в убитій однокімнатній хрущовці, що дісталася від бабусі".

У свою чергу, журналіст Василь Максимов зазначив: "О, Путіну намалювали вже 90% підтримки. Скоро стане популярнішим Романових в 1913 році".

Український політтехнолог Тарас Березовець побачив інший зв'язок: "У Путіна вже 89,9%. Рекорд Каддафі з 98% підтримки все ближче. Скоро зустрінуться. Спочатку рейтинги. А потім вже сам Путін з Каддафі".

"Кожна нова війна додає Путіну 10% рейтингу. Ще пару воєн - і рейтинг буде 110%. Відповідь на запитання: "Чи хочуть росіяни війни", - написав у Twitter посол України в Австрії Олександр Щерба.

"Давно пора вже всякі рейтинги в Росії перевести з відсотків в проміле. Побив історичний максимум і досяг 899 проміле. Звучить же!".

Читайте також: Сирійця "затравили" в ефірі путінського телеканалу (відео)

"Чим глибша криза, тим вище рейтинг Путіна".

"Слухач пише, що під час ядерної війни рейтинг, напевно, подолає позначку 100%".

"Рейтинг Путіна 89,9%. Реальний рейтинг ми побачимо, коли він вийде без охорони поговорити з народом", - прокоментували інші користувачі соцмереж.