Згідно з опитуванням, яке провело агентство Nielsen, росіяни через фінансову кризу почали менше часу проводити у барах та розважальних закладах.

Під час опитування 49% громадян Росії зізнались, що від початку року жодного разу не відвідали бар, у минулому році таких було 28%. Менше гостей стало і у пабах - 46% росіян не ходять туди взагалі.

Схожа ситуація і з нічними клубами. Такий відпочинок не можуть собі дозволити 62% мешканців РФ проти 42% рік тому.

Зазначимо, що менше людей їдять у громадських містах. Клієнтів втрачають японські ресторани, кав'ярні та інші заклади.

Свою відмову від закладів росіяни пояснюють відсутністю грошей взагалі та ростом цін на напої та страви. Вони перестали їсти не вдома без вагомої потреби.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Цікаво, що ті, хто ходить по ресторанам також економлять. Раніше після основної страви росіяни дозволяли собі десерт. Від солодкого відмовились 24% респондентів.

Читайте також: Росіяни бояться військового вторгнення

Нагадаємо, що рівень життя у Росії змушує людей залишати країну. Навіть ті, хто не шанує західний спосіб життя, хочуть жити в успішних країнах.