Активісти "Національного комітету +60", який присвячений дням народження глави Росії Володимира Путіна, вимагають прискорити зарахування президента до числа святих.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

В організації заявляють, що до них регулярно звертаються православні росіяни і просять посприяти канонізації Володимира Путіна.

"Комітетовці" вже зверталися з цього приводу до патріарха Кирила. Тепер вони надіслали йому ще одного листа, в якому запропонували прискорити зарахування глави РФ до числа святих.

"І найголовніше, ввести в богослужіння офіційну молитву "Про Путіна"! Остання інформація про рейтинг президента ясно вказує, що для 90% населення Путін є опорою і надією в земному житті. А 100% православних громадян щодня моляться за його здоров'я, а також хочуть бачити довічним керівником великої Росії! Ні для кого не секрет, що титанічні сили на благо Батьківщини він отримує від бога", - впевнені активісти.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Вони стверджують, що "воцерковлений національний лідер героїчно захищає православних в Україні і в Сирії", а також "блискуче повернув вітчизні сакральну Корсунь".

Читайте також: У мережі "спіймали" Путіна у вишиванці (фото)

"У грізний час лютої атаки Заходу на наші духовні цінності і економічну міць держави всі патріоти згуртувалися навколо Володимира Путіна, вірячи в його вдачу і непереможність", - підкреслюють активісти.

"Національний комітет +60" вважає, що "здорові сили в РПЦ виконають духовний наказ російського народу", і вже в 2016 році у всіх православних церквах зазвучить молитва "Про Путіна - рятівника Росії".