Королівські повітряні сили Великої Британії таємно готували наступ на бойовиків "Ісламської держави" у Сирії. Про підготовку пілотів дізналися журналісти Times.

У разі ухвалення відповідного рішення британські винищувачі Tornado могли б за лічені години переключитися на Сирію та завдати удару по бойовиках. Наразі компетенція пілотів зі Сполученого Королівства обмежується територією Ірану.

Однак один із командувачів британських солдат зазначив, що авіаційна база на Кіпрі, яка завдає удари по ІДІЛ, готова до бомбардування сирійської території.

Нещодавно з'явилась інформація, що британські війська отримали дозвіл на знищення російської армії на території Іраку у разі несподіваної та небезпечної зустрічі. Офіційні військові джерела наголосили, що така інформація є недостатньо точною.

Читайте також: Сторони конфлікту у Сирії не змогли домовитись

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Наразі у Сирії "Ісламській державі" протидіє військова коаліція на чолі із США. Їм заважає армія Путіна, яка підтримує диктатуру Асада та нищить повстанців.