Літаки Російської федерації в Сирії завдали удару по мосту через річку Євфрат. Вони вважають, що перекрили постачання частин бойовиків "Ісламського держави" з Іраку.

Про це пише Корреспондент.

"Ключовим об'єктом логістичного ланцюжка був міст через річку Євфрат у районі Дейр-Ез-Зора. Наразі, міст став непридатний для подальшого використання терористами в своїх цілях", - російський генерал-полковник Андрій Картаполов.

Читайте також: Британці таємно готували атаку у Сирії

За його словами, маршрут доставки зброї, боєприпасів і матеріальних засобів терористами з Іраку розкрили безпілотники РФ.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Згідно інформації, сам авіаудар завдали, нібито, по тому району, який "за твердженням наших американських партнерів, наразі - під повним контролем формувань ІДІЛ".

Нагадаємо, раніше пілоти Королівських віськово-повітряних сил таємно готувалися до початку нанесення ударів по особливо важливих об'єктів терористичного угрупування "Ісламська держава" в Сирії.