23 жовтня, під час виступу у Вашингтоні, глава Сполучених Штатів Барак Обама порівняв республіканців із популярним серед інтернет користувачів "Сердитим котом".

Про це пише CNN.

"Чому ці республіканські політики так негативно налаштовані до всього що відбувається в Америці? Вони весь час похмурі, як сердитий котик", - сказав він, підкреслюючи песимістичну риторику потенційних кандидатів у президенти.

Читайте також: Президент США ветував бюджет з військовою допомогою Україні

21 жовтня Обама повідомив, що поки не збирається пропонувати свою підтримку будь-кому з кандидатів у президенти Америки.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

У гонку включилися більше двох десятків політиків. За опитуваннями, серед демократів лідером вважають колишнього держсекретаря Хілларі Клінтон, а з-поміж республіканців фаворитом є мільярдер Дональд Трамп.

Довідка. Справжнє ім'я кішки, яка прославилася в мережі сумним і незадоволеним виразом морди, - Тардар Сос. У її аккаунта в Facebook більше восьми мільйонів передплатників.

За життям тварини в Instagram стежать близько мільйона фоловерів, в Twitter у Grumpy Cat більше 300 тисяч фанатів.