Китайського дипломата разом із дружиною вислали з Філіппін до Китайської народної республіки після того, як запідозрили у вбивстві.

Про це пише Російська служба Бі-бі-сі.

"На вечірці на острові Себу, 14 жовтня, застрелили двох дипломатів. Китайського консула також поранили в шию і госпіталізували", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: У Польші спіймали замміністра юстиції п'яною за кермом

Підозрювану дружину дипломата взяли під варту ще 21 жовтня. За словами свідків, стрілянина почалась після сварки через гроші.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Підозрювані вилетіли прямим рейсом із Себу в Сяминь. На даний момент не розголошують, які саме пости обидва дипломати займали в консульстві.

На Філіппінах смертної кари немає, проте в КНДР вища міра існує, в тому числі, за ненавмисне вбивство.

Менеджер ресторану Стівен Джон Патер заявив, що стрілянина сталася в закритій кімнаті ресторану, де зазвичай обідають місцеві політики. За його словами, офіціанти чули, що до пострілів люди лаялися.

"Все це було схоже на сварку друзів", - додав він.