У місті Майдугурі на північному сході Нігерії прогримів потужний вибух, жертвами якого стали не менше чотирьох чоловік. Про це повідомляє ВВС.

За попередніми даними місцевої влади, вибуховий пристрій привела в дію смертниця. В результаті вона також загинула. Кількість постраждалих оцінюється в 10 чоловік.

"Це вже третій за добу вибух у Нігерії. У п'ятницю, 23 жовтня, смертник підірвав бомбу в будівлі мечеті в Майдугурі, а через якийсь час ще один вибуховий пристрій спрацював в мечеті міста Йоли", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Від вибуху в мечеті в Нігерії загинуло 37 людей

Обидва вибухи сталися під час молитов. Загальне число жертв оцінюється приблизно в 50 чоловік. Відповідальність за те, що трапилося на себе ніхто не взяв, проте в цьому регіоні активне радикальне угруповання "Боко Харам".

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

За останні роки через напади, що влаштовуються "Боко Харам", загинули тисячі людей. Мільйони були змушені покинути свої будинки. Метою бойовиків є як християни, так і мусульмани, які не беруть їх ідеологію.