Сьогодні у Москві кремлівські провокатори напали на 76-річного активіста Володимира Іонова. Чоловік стояв в одиночному пікеті із плакатом "Путін є – розуму не треба" біля Історичного музею.

До нього причепилися провокатори. Вони облили літнього чоловіка рідиною, схожою на нашатир та обсипали пральним порошком, повідомляє сайт "ОВД.Инфо".

"Так буде з усіма, хто ображає Путіна", - кричали. А потім забрали плакат та порвали його.

Читайте також: Сирійці висміяли неповноцінність російської зброї (відео)

Медики "швидкої", які приїхали на виклик, діагностували в активіста опіки очей 1-2 ступеню. Після цього москвич написав заяву в поліцію на нападників.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Володимир Іонов – відомий у Росії політв'язень. Проти нього неодноразово порушували кримінальні справи за проведення публічних заходів. В основному – одиночних пікетів. Зараз чоловік перебуває під підпискою про невиїзд.