Страшна пожежа трапилась на індонезійському острові Сулавесі. У будівлі місцевого караоке-бару трапилась пожежа, після якої з життям попрощалися 12 осіб, повідомляє ВВС.

За інформацією від місцевих урядовців, пожежа трапилась, швидше за все, через коротке замикання у електромережі. Рятувальники зазначають, що загиблі гості розважального закладу саме отруїлись чадний газом.

Наразі місцеві лікарні продовжують надавати допомогу постраждалим. У багатьох людей сильні опіки.

Також проблемою для людей виявилось намагання залишити будівлю через пожежу. У приміщенні була лише одні двері, тому деякі відвідувачі просто стрибали з вікна третього поверху.

Читайте також: В Індонезії геїв битимуть палицями

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Показати ще

На наступному тижні в Індонезії має відбутися Літературний фестиваль, який можуть скасувати через намір організаторів поговорити про вбивства комуністів.