У штаті Оклахома на півдні центральної частини США легковий автомобіль в'їхав у натовп людей. Трагедія сталася під час урочистого параду, який влаштував університет Оклахоми. Про це пише Reuters з посиланням на дані місцевої влади.

Як повідомляється, автівка на великій швидкості врізалася у людей, які прийшли на парад.

"Під час зіткнення автівки з людьми, які брали участь у параді, загинуло четверо осіб, серед яких 2 дитини. Ще понад 40 отримали поранення різного ступеню важкості", - йдеться у повідомленні.

За даними поліції, жінку-винуватицю аварії затримали на місці. Їй пред'явили звинувачення у водінні в нетверезому стані. У поліції запевнили, що будуть розслідувати інцидент як убивство.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про трьох загиблих.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Читайте також: На узбережжі Лівії знайшли 29 загиблих

Нагадаємо, на південному сході Франції сталася жахлива аварія, в результаті якої загинуло 42 людини. Неподалік містечка Пюїссегін, що у департаменті Жиронда, автобус влетів у вантажівку. Після удару вантажівка та автобус загорілися.