Сьогодні іранці заявили про наміри приєднатися до міжнародного банку БРІКС. Про це заявив міністр економіки країни Мохаммад Хазаї, повідомляє Timeturk.

Із такої ініціативою іранський чиновник виступив під час зустрічі із бразильськими представниками, де обговорювалась економічна співпраця двох країн.

Раніше ще одна східна країна Ірак повідомляла про своє бажання співпрацювати в економічній сфері із країнами-членами БРІКС.

Нагадаємо, війська Ірану заявляли про готовність провести військові навчання з армію РФ. Вони разом із Путіним підтримують диктатуру Асада у Сирії.

Читайте також: Російські оборонні заводи переходять на посилену роботу через війну в Сирії

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Наразі до складу БРІКС входять п'ять країн - Росія, Бразилія, Китай, Індія та ПАР. У рамках цього проекту країни разом співпрацюють в економічній сфері.

Після початку кризи у Греції Росія пропонувала країні приєднатися до союзу, але угода так і не була підписана.