Роскомнагляд вніс певні сторінки на музичному сервісі від Apple iTunes до єдиного реєстру заборонених. Під заборону потрапили пісні російських метал-гуртів "Корозія металу" та "Циклон-Б".

Про заборону пісень відомих у Росії гуртів повідомили сьогодні на офіційній сторінці Роскомнагляду у Facebook. Розповсюдження творчості цих гуртів заборонено на території РФ.

"Просимо адміністраторів iTunes Store в терміновому порядку заборонити доступ до цих виконавців", - офіційна заява організації.

Офіційне прохання Роскомнагляд вже надіслав до офісу iTunes. За їхніми даними, раніше музичний сервіс одразу виконував вказівки.

Читайте також: В Росії закриють доступ до сайту "Події Криму"

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, раніше Роскомнагляд заборонив сторінки Вікіпедії, які містили рецепти приготування наркотиків. Через цю проблему у РФ ледь не закрили весь сайт.

"Корозія металу" є легендарною екстремістською рок-групою, яка існує ще з радянських часів. Хлопці з "Циклону-Б" є більш молодими. Їхні хіти часто використовують скінхеди, як саундтреки до своїх відео.