В Афганістані і Пакистані продовжує рости кількість жертв потужного землетрусу. За останніми даними, в результаті землетрусу магнітудою 7,5 з епіцентром в районі афганських гір Гіндгукуш загинули щонайменше 60 людей в Афганістані та 200 людей - в Пакистані, передає Asia Times.

Раніше повідомлялося про 180 загиблих.

Варто відзначити, що землетрус тривав щонайменше хвилину. Поштовхи відчувалися в Кабулі, Ісламабаді і Делі. Землетрус викликав зсуви, які порушили регулярний рух в різних частинах Кашміру (область на північному заході півострова Індостан, історичне князівство в Гімалаях - ред.).

Зокрема, зсуви перекрили головну автомагістраль, що сполучає Пакистан і Китай.

Читайте також: Смертник влаштував вибух поблизу мечеті в Саудівській Аравії: є жертви

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, 26 жовтня потужний землетрус уразив віддалений район Афганістану та сусідній Пакистан. Епіцентр землетрусу був на глибині 213 км і за 254 км на північний схід від Кабула в афганській провінції Бадахшан.