У російській тайзі знайшли мисливця, розірваного ведмедем.

Правоохоронці Хабаровського краю Росії розслідують деталі смерті чоловіка, тіло якого з ознаками нападу звіра знайшли в Вяземському районі, передали у вівторок в місцевому УМВС.

Тіло мисливця знайшли в 15 кілометрах від селища Галасливий в урочищі струмка Топографічний. За даними поліцейських, жертвою ведмедя став 65-річний житель В'яземського.

Читайте також: У ведмедів з реабілітаційного центру на Закарпатті закінчилася їжа

"У неділю чоловік разом із двома друзями поїхав на полювання в тайгу, де вони добули кабана та ізюбра (східно-азіатський олень). За видобутком вони повернулися на наступний день. Приятелі загиблого вирушили до схованки з кабаном, житель В'яземського - до ізюбри. Після того, як чоловік не вийшов на зв'язок, знайомі почали пошуки. Вони і виявили тіло. Виходячи з характеру травм, загиблий став жертвою нападу ведмедя ", - зазначили правоохоронці.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Розслідуванням ситуації займається поліція.