У понеділок ввечері, 26 жовтня, на захід від лівійської столиці Тріполі розбився цивільний гелікоптер. В результаті трагедії загинуло щонайменше 12 людей. Про це повідомило джерело в правоохоронних структурах регіону, передає Reuters.

Місцевий портал Erem News повідомляє, що на борту гелікоптера перебували 25 людей і всі вони загинули. Однак офіційного підтвердження цієї інформації поки немає.

Імовірно, гелікоптер зазнав обстрілу, після чого впав неподалік від узбережжя.

Читайте також: Ірак і Лівія краще жили "за диктаторів" - Трамп

Згідно з інформацією, гелікоптер повертався після рейсу в один з населених пунктів, куди він відвозив гроші для місцевого банку. На зворотному шляху він взяв на борт людей, що прямували до столиці.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, раніше на сході Великої Британії в графстві Саффолк зазнав краху винищувач F-18. Пілот встиг катапультуватися перед аварією.