Прем'єр-міністр Баварії розкритикував канцлера Ангелу Меркель через її політику щодо біженців.

Про це повідомляє EurActiv.

Як відомо, Хорст Зеехофер вже неодноразово переконував Меркель накласти обмеження на кількість прохачів притулку в Німеччині і навіть погрожував подати до суду на федеральний уряд з цього приводу.

Цього разу в інтерв'ю місцевим ЗМІ він звинуватив Австрію у нездатності координувати наплив біженців на своїх кордонах з Баварією.

Читайте також: Депутата ЄС оштрафували за футболку з Меркель в образі Гітлера

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Така поведінка Австрії шкодить добросусідським відносинам. Не можна так поводитися один з одним", - сказав Зеехофер, додавши, що Меркель поговинна поговорити з канцлером Австрії, щоб змусити сусідню країну зупинити потік біженців.

За словами Зеехофера, у Меркель є час до неділі, щоб відреагувати на його прохання уповільнити прибуття осіб, які шукають притулку.

"Якщо цього не відбудеться, ми повинні розглянути інші варіанти, які у нас є", - сказав він, не уточнюючи, що саме мається на увазі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що рівень підтримки партії канцлера Німеччини Ангели Меркель впав до трирічного мінімуму на тлі міграційної кризи.