У США батькам дали право обирати майбутнє дитини - жити або померти.

Як повідомляє Lampa, лікарі нічим не можуть допомогти п'ятирічній дівчинці Джуліанні зі штату Портленд США.

У чотири роки дівчинка захворіла дивною хворобою, яка прикувала її до ліжка. Вона дуже ослабла і досі не може самостійно пересуватися.

Імунітет п'ятирічної дитини настільки слабкий, що її може вбити найслабша інфекція. Лікарі довго думали над цим питанням, але нічим не можуть їй допомогти.

Батьки дівчинки Мішель Мун і Стів Сноу не можуть прийняти рішення, бо не хочуть прирікати свою дитину на мученицьке існування.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

З іншого боку, не хочуть власним рішенням позбавити життя дитині.

Правозахисні організації вступили в гостру дискусію. Одні заявляють, що у дитини є право самій вирішувати, жити або вмирати. З іншого боку, за його життя відповідальні батьки.

Все ж батьки вирішили, що в разі наступної хвороби, Джуліанна сама прийме рішення.

Читайте також: Сім'я англійців бореться за опікунство над 14-річною українкою

Нагадаємо, що питання евтаназії в сучасному світі стоїть дуже гостро. Першим право на позбавлення дитини життя дала Бельгія.