У ніч на 31 жовтня православні активісти Краснодара, Сочі и Ростова-на-Дону проведуть рейди у клубах та інших розважальних майданчиках.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Заборонити цей активно нав'язуваний карнавал кошмарів бажаючим в ньому брати участь, сьогодні, я думаю, неможливо. А от провести його коректно, без образи традиційних віросповідань, без зомбі-кошмарів прямо на вулицях наших міст - я впевнений, можливо", - заявив керівник міжрегіонального "Православного союзу" в Краснодарі.

Активісти відвідають нічні клуби і перевірять вулиці. Вони будуть робити зауваження при "виникненні будь-яких ексцесів". Якщо до них не прислухаються, активісти напишуть заяви в поліцію.

РПЦ неодноразово засуджувала святкування Гелловіну в Росії. Раніше православні активісти Москви сказали, що планують збирати підписи за обмеження його публічного святкування, а також повної заборони на використання його атрибутики у дитячих садках і школах.

Популярні новини зараз
Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами З червня українці отримають нову допомогу: треба поквапитись з оформленням "Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться
Показати ще

Читайте також: Окупант Аксьонов злякався "злого свята" Гелловіна

Нагадаємо, що Гелловін, що сходить до традицій древніх кельтів, традиційно святкується в англомовних країнах 31 жовтня, в переддень Дня всіх святих. У 1990-х роках це свято почали відзначати в Росії і країнах СНД.