Підводячи підсумки Віденської зустрічі, учасники вирышили, що опозиції та владі
необхідно сідати за круглий стіл переговорів. Повідомляє Новий Час.

Усі 19 учасників зустрічі за те, щоб насильство в Сирії припинився якомога швидше, а для цього потрібно знищити бойовиків ІГ та угруповання, які визнані ООН терористичними.

Доля президента Башара Асада стала одним із пунктів, який не привів до згоди. Деякі вважають, що йому немає місця в перехідному уряді Сирії.

Учасники звернулися до ООН з проханням скликати в Дамаску представників влади та опозиції Сирії. Вони повинні домовитись про нову конституцію та виборах, в яких мають взяти участь всі сирійці, представники діаспори.

Читайте також: Скандал в ООН: працівники поширювали дитяче порно і перевозили наркотики

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Нагадаємо, що сьогодні, 30 жовтня, у Відні пройшли переговори за участю Ірана - головного союзника Башара Асадова. Іран вперше запросили на таку зустріч.